Återvänder du till den här webbplatsen?

Logga in här med ditt användarnamn och lösenord.
(Du måste aktivera 'Cookies' i inställningarna till din webbläsare.)Hjälp med Du måste aktivera 'Cookies' i inställningarna till din webbläsare

Är det första gången du är här?

Hej!
För att kunna logga in till en kurs måste du vara antagen och ha fått ett användarnamn och lösenord. Detta får du i samband med kursstarten. Varje enskild kurs har en engångsnyckel, en "kursnyckel", som du får för just den eller de kurser du är registrerad på. Den behöver du dock inte förrän senare. Så här skapar du ditt konto:
  1. Fyll i formuläret på sidan Nytt konto med de efterfrågade uppgifterna om Dig själv.
  2. Ett e-postmeddelande kommer därefter omedelbart att sändas till din e-postadress.
  3. Läs din e-post, och klicka på webblänken som den innehåller.
  4. Ditt konto kommer därmed att bekräftas och du kommer att loggas in.
  5. Nu kan du välja vilken kurs du vill delta i.
  6. Om du måste ange en "kursnyckel" - så får du använda den som din lärare har givit Dig. Med den kan du registrera Dig på en sådan kurs som kräver det.
  7. Nu kan du använda hela kursen. Från och med nu behöver du bara skriva in ditt användarnamn och lösenord (i formuläret till vänster på denna sida) för att logga in och för att nå de kurser som du är registrerad på.
OBS! Genom att du bekräftar kontot så samtycker du till databehandling enligt Personuppgiftslagen. Om du är osäker på vad det innebär så kan du hitta mer information här: 'http://www.foi.se/FOI/templates/Page____3714.aspx ' Lycka till!